پکن در واکنش به لایحه ضد چینی سنا: آمریکا دچار اختلال توهم است
به گزارش تور گرجستان ارزان، کنگره ملی خلق چین ضمن مخالفت با اقدام مجلس سنای آمریکا در تصویب لایحه ای برای مقابله با آنچه تهدید فناوری چین خوانده، آن را نمایانگر توهم واشنگتن و ذهنیت جنگ سرد توصیف کرد.
با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، کنگره ملی خلق چین امروز (چهارشنبه) خشم و مخالفت قاطع خود را با لایحه ضد چینی سنای آمریکا برای مقابله با آنچه تهدید فناوری چین خوانده شده، ابراز کرد.
پکن در واکنش به این اقدام، واشنگتن را دچار اختلال توهم توصیف و بیان کرد این لایحه نشان می دهد که توهم پارانوئید خودپرستی آمریکا هدف اصلی نوآوری و رقابت را مخدوش نموده است.
به گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، کمیته امور خارجی مجلس چین در بیانیه ای بیان کرد این لایحه ذهنیت جنگ سرد را برجسته و مداخله در امور داخلی چین است. اعضای این کمیته بعلاوه از این لایحه ضد چینی به علت مخدوش کردن سیاست های داخلی و خارجی پکن انتقاد کردند.
هشتم ژوئن (دیروز) سنای آمریکا با 68 رای مثبت به 32 رای منفی، بسته قانونی را تصویب کرد که هدف از آن تقویت قابلیت این کشور برای رقابت با چین در حوزه فناوری اعلام شده و مجوز معادل تقریباً 190 میلیارد دلار بودجه را برای تقویت فناوری و تحقیقات آمریکا تایید کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، تمایل برای اتخاذ موضعی سخت در مقابل چین یکی از معدود تمایلات مورد حمایت دو حزب جمهوری خواه و دموکرات در کنگره عمیقاً دوپارچه آمریکاست که با اختلاف بسیار کم تحت کنترل دموکرات ها قرار گرفته است.
این لایحه باید به تصویب مجلس نمایندگان آمریکا و سپس به دست جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برسد تا با امضای وی به قانون تبدیل گردد.
دولت آمریکا بعلاوه اخیراً 28 شرکت چینی را به لیست سیاه سرمایه گذاران آمریکایی اضافه نمود. جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با صدور دستوری اجرایی، این شرکت ها را به بهانه ارتباط با ارتش چین در لیست سیاه قرار داد و با این دستور، شرکت های آمریکایی از مراودات تجاری با شرکت های مذکور منع می شوند.
در حال حاضر تنش میان آمریکا و چین به شدیدترین سطح خود از زمان عادی سازی روابط میان دو کشور در سال 1979 رسیده است. بخش عمده این افزایش تنش به علت اعمال تعرفه های سنگین بر روی کالاهای چینی است که از سوی دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا انجام شد و دو کشور را وارد جنگ تجاری کرد. علاوه بر این، با شیوع ویروس کرونا در سرتاسر دنیا، ترامپ مدعی شد چین مقصر اصلی این اتفاق است.
ترامپ در راستای افزایش تخاصم علیه چین، مجموعاََ 31 شرکت چینی از جمله شرکت بین المللی فراوری نیمه رسانا موسوم به SMIC که بزرگترین فراوریکننده تراشه های الکترونیکی در دنیا است را در لیست سیاه آمریکا قرار داد. بر اثر این تحریم ها، این 59 شرکت شرکت چینی دیگر نمی توانند به بازار تجهیزات و فناوری های امنیتی ایالات متحده دسترسی داشته باشند.
م
منبع: خبرگزاری فارس