طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه همراه با عکس مرحله به مرحله
به گزارش تور گرجستان ارزان، پنکیک هم از آن صبحانه هایی است که همه تصور می کنند تهیه کردنش را بلد هستند و کمتر کسی از پس آماده کردن آن با ظاهری خوب و بافتی پفکی برمی آید. پنکیک را می توانید یک صبحانه کامل بدانید که در کمتر از 15 دقیقه آماده می شود و تا چند ساعت شما را سیر نگه می دارد؛ صبحانه ای که شما را از ایستادن در صف نانوایی ابتدای صبح بی نیاز می کند. در ادامه این مطلب، طرز تهیه پنکیک ساده را با عکس مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم تا با سلیقه خودتان، آن را طعم دار و سرو کنید. پنکیک ساده طعمی خوشایند و بافتی پفدار دارد که می تواند هرکسی را وسوسه کند.
مواد لازم برای تهیه پنکیک ساده و خوشمزه در خانه
- آرد یک پیمانه
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین سه چهارم پیمانه
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 50 گرم
- شکر یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه در خانه
مرحله اول
برای تهیه یک صبحانه خوشمزه آماده اید؟ پنکیک را هم میتوانید با بیکن و پنیر چدار مخلوط کنید و هم می توانید به صورت ساده تهیه و سرو کنید. برای تهیه یک صبحانه سریع و خوشمزه پنکیک ساده بهترین گزینه است؛ پس همین حالا مواد لازم برای تهیه را آماده کنید، یک موزیک انرژی بخش پلی کنید و دست به کار شوید. ابتدا 40 گرم از کره پاستوریزه کاله را در تابه ای کوچک روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا آب شود. شما همچنین می توانید برای آب کردن کره از مایکروویو نیز کمک بگیرید.
مرحله دوم
سپس شیر پرچرب کاله را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغ و کره آب شده را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب مواد را با هم مخلوط کنید. بد نیست بدانید که طرز تهیه پنکیک صبحانه سوئدی هم چیزی شبیه به همین پنکیک خودمان است.
مرحله سوم
آرد الک شده، شکر، نمک و بکینگ پودر و وانیل را نیز آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که بافت آن یکدست شود. البته اگر وگان هستید و شیر مصرف نمی کنید، می توانید پنکیک وگان را برای صبحانه خود انتخاب کنید.
مرحله چهارم
دقت داشته باشید که برای مخلوط کردن آرد با مواد، به جای همزن برقی از قاشق یا همزن دستی استفاده کنید تا پنکیک تان در زمان طبخ کمی پفدار و پوک شود. در همین حین ماهیتابه نچسب را داغ کنید، اگر ماهیتابه نچسب ندارید می توانید اندازهی کف تابه را با کره چرب کنید تا پنکیک به کف تابه نچسبد.
مرحله پنجم
به اندازه نصف ملاقه از مخلوط پنکیک بردارید و وسط ماهیتابه بریزید. توجه داشته باشید اندازه آن نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک شود. معمولا یکی دوتای اول خیلی خوب نمی شود اما نباید ناامید شوید. زمانی که روی پنکیک ها حباب زد یک طرف پنکیک شما آماده شده است. توجه کنید که روی پنکیک شما کاملا باید حباب زده باشد پس برای برگرداندن آن عجله نکنید و با صبر و حوصله اینکار را انجام دهید.
مرحله ششم
به کمک یه کفگیر چوبی به آرامی پنکیک را برگردانید و اجازه دهید آن طرفش هم روی حرارت پخته شود. معمولا برای آماده شدن هر پنکیک به یک تا دو دقیقه زمان نیاز است. با این مواد اولیه شما می توانید 10 تا 12 عدد پنکیک برای صبحانه خود داشته باشید. این پنکیک را می توانید به صورت کلاسیک با کره و عسل یا با شیره انگور، شربت آلبالو، سس شکلات، کاتلا به همراه میوه های مختلف هر فصل یا هر شیرین کننده دیگری که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله