با این ترفندها کیک پسته را به روش قنادی های معروف درست کن!

به گزارش تور گرجستان ارزان، کیک پسته یکی از خوشمزه ترین انواع دسر با پسته است که به روش های مختلف و با استفاده از افزودنی های متنوعی درست می گردد. اگر شما هم هوادار انواع شیرینی لوکس پسته ای و هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه کیک پسته کافی شاپی را به شما آموزش بدهیم.

با این ترفندها کیک پسته را به روش قنادی های معروف درست کن!

مواد لازم برای تهیه کیک پسته کافی شاپی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
تخم مرغ3 عدد درشت
پودر وانیلنصف قاشق چای خوری
شیرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
مغز پسته (پودر شده)1 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر1 لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایعنصف لیوان فرانسوی دسته دار
آرد قنادی1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
بیکینگ پودر1 و نیم قاشق چای خوری
پودر هل1/8 قاشق چای خوری
نمکنوک قاشق چای خوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت کیک پسته: 45 دقیقه

مراحل طرز تهیه کیک پسته و هل

در طرز تهیه کیک پسته ای می توانید از پسته برشته و بو داده یا از مغز پسته تازه بهره ببرید. به جای شیر هم می توانید این کیک را با ماست یا خامه ترش بپزید.

مرحله اول: مقدمات پخت کیک پسته ای را فراهم کنید

پیش از آغاز مراحل طرز تهیه کیک پسته و هل، فر را روشن نموده و روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس، کف و دیواره های قالب مناسبی (ترجیحا قالب گرد 20 سانتی) را با میزانی کره یا روغن مایع چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. مغز پسته را در دستگاه آسیاب خانگی بریزید و کاملا پودر کنید. دو یا سه عدد دانه هل سبز را نیز با یاری دستگاه آسیاب خانگی کاملا پودر کنید.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر ترکیب نموده و حتما 3 بار الک کنید. سپس، مواد الک شده را کنار بگذارید تا بعدا به مایه کیک اضافه کنید. کره را از یخچال خارج کنید و در دمای محیط بگذارید تا کاملا نرم گردد. تخم مرغ ها و شیر را نیز از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.

برای خرید آرد، نمک، کره، روغن مایع، تخم مرغ، مغز پسته و هل سبز می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: کره، روغن مایع و شکر را ترکیب کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک پسته ای، شکر، روغن مایع و کره نرم را با یاری همزن برقی و با دور تند به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا بافت کرم رنگ و نسبتا غلیظی پیدا کند. در حین انجام این کار، چندین بار مواد اطراف کاسه را با لیسک دورگیری کنید تا چیزی جا نماند.

برای خرید شکر می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: تخم مرغ، وانیل و هل را اضافه کنید

حالا، تخم مرغ هایی که قبلا از یخچال خارج نموده و به دمای محیط رسانده اید را یکی یکی به ترکیب کره، روغن مایع و شکر اضافه کنید. پس از اضافه کردن هر یک از تخم مرغ ها، مواد را به مدت یک دقیقه با استفاده از همزن برقی و با دور تند هم بزنید. وانیل و هل را نیز در کاسه بریزید و هم زدن با دور تند را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید.

برای خرید وانیل می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: شیر را اضافه کنید

پس از یکدست شدن این ترکیب، شیر را نیز به باقی مواد کیک اضافه کنید و کار هم زدن را برای 30 ثانیه دیگر ادامه دهید. به این ترتیب، همه مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و مایه یکپارچه ای ایجاد می گردد.

برای خرید شیر می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: ترکیب آرد، بیکینگ پودر و نمک را در مایه کیک بریزید

در این مرحله از طرز تهیه کیک پسته، آرد، بیکینگ پودر و نمک (که قبلا 3 بار الک نموده اید) را کم کم و به صورت تدریجی به مایه کیک اضافه کنید. در هر بار اضافه کردن آرد، مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی هم بزنید (فولد کنید) تا مواد خشک هم با باقی ترکیبات به خوبی مخلوط شوند.

مرحله ششم: پودر پسته را به مایه کیک اضافه کنید

پس از آن که مایه کیک را به صورت دورانی هم زدید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کردید، پودر پسته را نیز در کاسه بریزید. پیشنهاد می کنیم بخشی از پودر پسته را برای تزیین کیک کنار بگذارید. سپس، این ترکیب را دوباره با لیسک فولد کنید تا پودر پسته هم به صورت یکنواخت با باقی مواد ترکیب گردد.

مرحله هفتم: مایه کیک پسته را در قالب بریزید

پس از آماده شدن مایه کیک پسته، آن را در قالبی بریزید که قبلا چرب و آماده نموده اید. حالا، قالب را 2 بار روی سطح کارتان بکوبید تا خمیر کاملا در قالب جاگیر گردد و حباب های آن از بین برود.

مرحله هشتم: قالب کیک پسته را داخل فر بگذارید

در این فاصله، فر شما کاملا گرم شده است. حالا، قالب کیک پسته را در طبقه میانی فر بگذارید و حدود 40 الی 45 دقیقه صبر کنید تا کیک پسته ای خوشمزه شما کاملا مغز پخت گردد.

پس از گذشت 40 دقیقه یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید تا از مغز پخت شدن آن مطمئن شوید. اگر مایه کیک به سیخ چوبی بچسبد، باید درب فر را ببندید و قالب را حداقل برای 5 دقیقه دیگر حرارت دهید. توجه داشته باشید، در 30 دقیقه اول به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید. در غیر این صورت، پف کیک پسته می خوابد و خراب می گردد.

مرحله آخر: کیک پسته را سرو کنید

پس از تکمیل شدن زمان پخت، قالب را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا کیک کاملا خنک گردد. سپس، کیک پسته را از قالب خارج نموده و به سلیقه خود با پودر پسته، خلال پسته، پودر قند ()، ، شکلات آب شده به یا شیر عسلی تزیین کنید.

نکات مهم در طرز تهیه کیک پسته خوشمزه به روش قنادی

  • برای تهیه کیک پسته به جای شیر می توانید از ماست، خامه ترش یا آب بهره ببرید.
  • اگر برای پخت کیک پسته از فر برقی یا توستر استفاده می کنید باید دمای فر را 20 درجه کمتر (160 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید.
  • برای تهیه کیک پسته می توانید از مغز پسته برشته شده و بو داده یا از مغز پسته تازه بهره ببرید.
  • بسته به ذائقه، می توانید به مقدار یک قاشق غذاخوری گلاب و زعفران دم نموده نیز به مایه کیک پسته اضافه کنید تا کیک پسته با عطر گلاب و زعفران داشته باشید.
  • در صورت تمایل، می توانید یک قطره رنگ خوراکی سبز نیز به مایه کیک پسته اضافه کنید تا خوشرنگ تر گردد.

فوت و فن های خوشمزه شدن کیک پسته

چگونه می توانیم کیک پسته را طعم دارتر و خوشمزه تر کنیم؟

در صورت تمایل، می توانید کمی عصاره بادام هم به خمیر کیک پسته اضافه کنید تا خوشمزه تر گردد. ضمناً، به جای شیر می توانید از خامه ترش یا ماست و به جای پسته تازه از پسته برشته شده بهره ببرید.

کیک پسته و زعفران را چطور درست کنیم؟

طرز تهیه کیک پسته و زعفران هم مشابه دستور بالاست؛ با این تفاوت که می توانید با استفاده از 150 گرم شکر، 120 میلی لیتر آب و میزانی گلاب، زعفران و پودر هل یک شربت زعفرانی درست کنید و روی کیک پسته ای بریزید.

روش درست کردن کیک پسته و نارگیل چیست؟

طرز تهیه کیک پسته و نارگیل هم عینا مانند دستور بالاست، با این تفاوت که باید به مقدار نصف لیوان پودر نارگیل هم به مایه کیک پسته اضافه کنید.

کیک پسته ایتالیایی را چگونه درست کنیم؟

طرز تهیه کیک پسته ایتالیایی هم تقریبا مانند همان چیزی است که در دستور پخت بالا گفتیم؛ البته، برای درست کردن این کیک معمولا به جای تخم مرغ کامل فقط از سفیده تخم مرغ استفاده می گردد.

محصولات مرتبط

اجیل مخلوط نمکی 67 گرمی سنجابک

96,900 تومان 98,000 تومان 1% تخفیف

بادام زمینی نمکی 35 گرم مزمز

13,500 تومان 15,000 تومان 10% تخفیف

مغز پسته نمکی 27 گرمی سنجابک

67,900 تومان 69,000 تومان 2% تخفیف

پودر کیک براوونی 400 گرمی زر

48,900 تومان 55,700 تومان 12% تخفیف

جوش شیرین پت صادراتی 200 گرم گلها

34,900 تومان 39,900 تومان 13% تخفیف

وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها

42,900 تومان 45,800 تومان 6% تخفیف

نمک تصفیه شده خوراکی یددار سلفونی 2500 گرم تابان

30,900 تومان 35,000 تومان 12% تخفیف

زعفران چهار گرمی نوین زعفران

479,000 تومان 755,000 تومان 37% تخفیف

هل 10 گرمی سانتین

35,300 تومان 39,900 تومان 12% تخفیف

آرد نخودچی 200 گرم ترخینه

47,900 تومان 53,800 تومان 11% تخفیف

آرد سفید 900 گرمی رشد

32,500 تومان 32,900 تومان 1% تخفیف

شیر بطری پاستوریزه 1.5 درصد 900 گرمی پگاه

27,500 تومان 29,000 تومان 5% تخفیف

تخم مرغ وکیوم 9 عددی تلاونگ

41,220 تومان

تخم مرغ 15 عددی کیارنگ

68,700 تومان

منبع: افق کوروش
انتشار: 6 شهریور 1403 بروزرسانی: 6 شهریور 1403 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 2613

به "با این ترفندها کیک پسته را به روش قنادی های معروف درست کن!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این ترفندها کیک پسته را به روش قنادی های معروف درست کن!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید