سوپ مخصوص تبریزی ها برای شب های سرد
به گزارش تور گرجستان ارزان، سوپ زعفرانی یکی از خوشمزه ترین سوپ های ایرانی است که شما می توانید این سوپ خوشمزه و را برای مهمانی و مجالس خود بهره ببرید.
![سوپ مخصوص تبریزی ها برای شب های سرد سوپ مخصوص تبریزی ها برای شب های سرد](https://georgiaro.ir/upload/2023/12/23/8b0d104c91972bf-f3ba79c26993-ca8c898f5.png)
رسپی اصلی سوپ زعفرانی برای شهر تبریز است. این سوپ با جو پرک یا جو پوست کنده تهیه می گردد که هر دو روش بسیار خوشمزه است و کافی یک بار این سوپ مجلسی را امتحان کنید. طعم زعفران در این سوپ باعث خوشرنگ تر شدن و طعم عالی می گردد.
مواد لازم برای تهیه سوپ زعفرانی
جو پرک یا بلغور جو: 1.5 پیمانه
سینه مرغ: 1 عدد
هویج: 1 عدد
پیاز:1 عدد
رب به دلخواه: 1 ق چای خوری
زردچوبه: 1 ق مربا خوری
آب مرغ: 1 پیمانه
جعفری: 3 ق غذا خوری
ذرت: 1/2 پیمانه
زعفران دم نموده غلیظ: 2 اللی 3 ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار یک پیاز را پوست بگیرید و 4 قاچ کنید و به همراه سینه مرغ داخل قابلمه تفت دهید تا سبک و تغییر رنگ دهد.
بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید. بگذارید تا مرغ پخته گردد و بعد مرغ را ریش ریش کنید و کنار قرار دهید. آب مرغ را صاف کنید و برای پخت سوپ بهره ببرید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
زعفران را با کمی قند بسابید و با چند قطعه یخ دم بگذارید تا خوشرنگ گردد. پیاز دستور را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد. آب مرغ صاف شده را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن سبزیجات
هویج را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید. جو پرک را نیز با کمی آب خیس کنید و به همراه مرغ ریش ریش شده اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا سوپ جا افتاده و غلیظ گردد. در نیم ساعت سرانجامی باید ذرت بخارپز شده را نیز اضافه کنید و نمک و فلفل سوپ را میزان کنید.
مرحله چهارم: تهیه سوپ زعفران
بعد از پخت سبزیجات باید زعفران دم نموده غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید و در سرانجام جعفری ساطوری شده را اضافه کنید. بعد از جا افتادن و غلیظ شدن سوپ آن را داخل بشقاب کشیده و به همراه لیموترش سرو کنید.
منبع: گردشبان