خورشت مرغ با ذرت یک طعم بی نظیر
به گزارش تور گرجستان ارزان، غذا درست کردن با مرغ، روش های مختلف و متفاوتی دارد و انواع و اقسام غذاها را می توان با آن تهیه و در کنار خانواده نوش جان کرد.
خورشت مرغ با ذرت یکی از روش های بسیار لذیذ و ساده پخت مرغ است و شما می توانید با مرغ فیله شده یا ران و سینه آن را تهیه و با پلو زعفرانی سرو کنید. افزودن ذرت به این خورشت، مزه و طعم آن را بسیار لذیذ می نماید. شما می توانید به دلخواه خود از سبزیجات مختلف برای پخت آن بهره ببرید. با خبرنگاران همراه باشید تا این خورشت محبوب را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ با ذرت
- سینه مرغ 1 عدد
- ذرت 1/2 پیمانه
- فلفل دلمه 1 عدد
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- هویج 1 عدد
- قارچ 5 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- زعفران دم نموده غلیظ به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه خورشت مرغ با ذرت
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی یا نواری برش بزنید. سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه وُک یا گود کمی تفت دهید تا سبک گردد. در ادامه سیر پوره شده و کمی زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
سینه مرغ را به همراه پیاز و سیر تفت دهید و در ادامه ادویه ها را اضافه کنید. مرغ ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سپس فلفل دلمه خردشده را به همراه هویج پوست کنده و خردشده و قارچ اسلایس شده اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه باید ذرت های بخارپزشده یا کنسرو ذرت را اضافه کنید. برای بخارپز کردن ذرت در خانه می توانید از دستگاه بخارپز بهره ببرید یا ذرت را داخل یک سبد بریزید و سبد را داخل یک قابلمه آب قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا ذرت با بخار بپزد و نرم گردد. ذرت را به خورشت اضافه کنید و در ادامه رب را بریزید.
مرحله چهارم
رب را به همراه مواد خوب تفت دهید تا سرخ گردد و بوی خامی آن گرفته گردد. 1 پیمانه آب جوش روی مواد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ ها بپزند و خورشت غلیظ گردد. در خاتمه کمی زعفران دم نموده بریزید و اگر دوست دارید می توانید کمی گشنیز و جعفری خردشده به مواد اضافه نمایید و به همراه پلو سرو کنید.
اگر دوست دارید یک نان متفاوت را در کنار این غذا سرو کنید، طرز تهیه نان میوه ای بدون خمیر مایه را در مجله بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت مرغ با ذرت
- به دلخواه می توانید از قارچ یا نخودفرنگی نیز استفاده نمایید.
- در خاتمه کمی آب لیموترش تازه بریزید.
- این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد و می توانید برای خوش طعم شدن آن یک عدد برگ بو نیز داخل آن قرار دهید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، طرز تهیه پیتزا کاسه ای را بخوانید.
منبع: پیام دلتا