طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین به سبک قنادی و بازار

به گزارش تور گرجستان ارزان، مارشمالو یا همان آبنبات اسفنجی یک شیرینی فانتزی به شمار میرود که در دنیای کوچک و بزرگ غوغا نموده است. این شیرینی پف پفی به ظاهر پیچده را می توانید از مبتدی تا حرفه ای به سبک قنادی و بازار در خانه درست کنید. مارشمالو یک هله هوله خوشمزه است که می توان آن را به اشکال و رنگ های متنوع در میزهای پذیرایی برای تولد و دورهمی ها استفاده کرد. دستور تهیه مارشمالو با ژله را در مطالب قبلی بخوانید تا راحتی دستور آن را به خوبی درک کنید. حال در این مطلب طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین را خواهیم گفت تا بهتر از بازاری آن را برای دورهمی های پاییزی تان درست کنید.

طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین به سبک قنادی و بازار

مواد لازم برای تهیه مارشمالو با ژلاتین

  • پودر قند یک پیمانه
  • ژلاتین پودری سه بسته
  • شکر 385 گرم
  • شربت ذرت 255 گرم
  • وانیل دو قاشق چای خوری
  • عصاره طعم دار یک قاشق چای خوری
  • رنگ خوراکی به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین

1. ژلاتین را آماده کنید

ژلاتین به بافت و ارزش غذایی بسیار یاری می نماید پس چه بهتر که در تهیه مارشمالو هم از آن بهره ببرید . پس در اولین مرحله از طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین باید به سراغ ژلاتین ها بروید. سه بسته پودر ژلاتین را به همراه یک دوم فنجان آب داخل کاسه هم زن بریزید. آن ها را برای چند دقیقه هم بزنید تا نرم شوند. در نهایت با نرم شدن ژلاتین ها، آب اضافه آن را بگیرید. برای آشنایی بیشتر با ژلاتین می توانید مطلب ژلاتین چیست و چه کاربردی دارد را در کتاب کاله بخوانید.

2. شهد را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین باید در یک قابلمه مناسب شکر، شربت ذرت و یک دوم فنجان آب بریزد. مواد را هم بزنید تا شهد مارشمالو آماده گردد. با آب نباتی شدن شهدتان مجدد به سراغ ژلاتین ها بروید. آن ها را داخل هم زن بریزید. با سرعت کم، ژلاتین ها را هم بزنید. برای تهیه مارشمالو به شکل مارپیجی می توانید طرز تهیه مارشمالو پیچی را بخوانید تا آن را هم به راحتی به سبک بازاری درست کنید.

3. مایه مارشمالو را آماده کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین باید شهد را به آرامی از کنار کاسه هم زن داخل کاسه ژلاتین بریزید. با ریخته شدن کامل شربت مقدار کمی نمک هم بریزید. حال برای 12 دقیقه با دور تند مواد داخل کاسه را هم بزنید. در ادامه وانیل، رنگ و عصاره خوراکی دلخواه تان را هم داخل کاسه هم زن بریزید و برای 2 دقیقه دیگر بزنید. در نهایت مایه مارشمالو پفکی و کش دارتان را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنک گردد.

نکته 1: ژلاتین ها را به صورت شلاقی داخل کاسه نریزید چراکه مایه مارشمالو بسیار چسبناک خواهد شد.

نکته 2: حجم مایه مارشمالویتان بعد از هم زدن باید دو برابر شده باشد.

4. مارشمالو را قالب بزنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین راحت ترین کار آن است که کف قالب تان را با کاغذروغنی کامل بپوشانید. سپس با کمی روغن آن را چرب کنید. در صورت تمایل می توانید به جای روغن، کمی پودر قند روی کاغذروغنی تان بپاشید. مایه مارشمالو را داخل قالب بریزید. روی آن را کامل صاف کنید. در ادامه نشاسته ذرت و کمی پودر قند روی آن الک کنید. حال قالب را برای یک شبانه روز داخل یخچال بگذارید تا کمی منسجم گردد. در نهایت قالب را بیرون آورده و مارشمالو را از آن خارج کنید. تیغه یک چاقوی تیز را کمی چرب کنید و به هر مقدار که می خواهید برش بزنید. مارشمالوهایتان را با پودر نارگیل یا انواع مغزیجات به زیبایی تزئین و سرو کنید. در صورت علاقه به طعم وانیل می توانید طرز تهیه مارشمالو وانیلی خانگی را بخوانید.

نکته 1: عمق قالب مارشمالو بهتر است دو سانتی متر باشد.

نکته 2: برای تزئین می توانید مقداری مغزیجات یا آجیل تفت داده شده کف قالب بریزید.

نکات تکمیلی تهیه مارشمالو با ژلاتین

مارشمالو یک شیرینی فانتزی است که با تهیه آن، دیگر بچه ها تان بهانه هله هوله های بازاری را نمی گیرند. پس با خواندن دستور و نکات تکمیلی آن به راحتی از پس درست کردن آن برخواهید آمد.

استفاده از ژلاتین پودری برای تهیه مارشمالو

در طرز تهیه مارشمالو، ژلاتین را به دو صورت ورقه ای یا پودری می توانید بهره ببرید. در صورت استفاده از ژلاتین ورقه ای باید ورقه های ژلاتین را در یک کاسه بزرگ پر از آب قرار دهید. با نرم شدن ژلاتین ها، ورقه های آن را کمی فشار دهید تا آب اضافه آن گرفته گردد. حال آن ها را داخل یک قابلمه مناسب بگذارید. قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا ژلاتین ها ذوب شوند. فقط تا ذوب شدن کامل ژلاتین ها باید آن را هم بزنید. با ذوب شدن ژلاتین ها باید آن ها را داخل تابه بریزید. در روشی دیگر می توانید آن را به روش بن ماری آب کنید.

قالب زدن مایه مارشمالو

مارشمالو را به شکل های متنوعی می توان قالب زد که راحت ترین آن را در بالا شرح دادیم. در روش دیگر می توانید آن را به شکل های گرد هم قالب بزنید. برای قالب گرد مایه مارشمالو را می توانید داخل قیف یک بار مصرف بریزید. سپس در قالبی که از قبل داخلش کاغذ روغنی پهن نموده اید، آن را قالب بزنید.

استفاده از پودر نارگیل در تهیه مارشمالو

پودر نارگیل نه تنها طعم مارشمالو را بلکه ظاهر آن را هم زیباتر می نماید. از سویی دیگر برای نچسبیدن مارشمالوهای قالب زده به یکدیگر حتما آن ها را در پودر نارگیل یا نشاسته ذرت بغلتانید. در صورت نبود پودر نارگیل می توانید همچون طرز تهیه موچی عروسکی از نشاسته ذرت بهره ببرید.

راه های مختلف سرو مارشمالو

مارشمالو یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که در میهمانی هایی مانند میهمانی شب یلدا یا جشن های تولد می توان به زیبایی هرچه تمام تر سرو کرد. یکی از معمول ترین سروهای مارشمالو پیچی به صورت کبابی است که در طبیعت آن را کباب نموده و به همراه دیگر تنقلات مصرف می نمایند. در روزهای سرد پاییزی مارشمالو را می توانید کنار چای یا لته کدو حلوایی نوش جان کنید. در ادامه چند راه سرو مارشمالو را پیشنهاد می دهیم:

  • انداختن تکه های مارشمالو پیچی داخل فنجان قهوه داغ
  • انداختن تکه های مارشمالو درون یک لیوان شیر گرم
  • قرار دادن تکه های مارشمالو درون کاپ کیک شکلاتی

تزئین مارشمالو

مارشمالو که معمولا برای پذیرایی در جشن ها و تولد ها به عنوان یک تنقلات خوشمزه به کار می رود، می تواند برترین تزئین را داشته باشد. ساده ترین روش تزئین مارشمالو، ریختن سس شکلاتی روی آن ها است. از دیگر راه های تزئین، غلتاندن آن ها در ترافل های رنگی است که برای بچه ها بسیار مجذوب کننده است. با توجه به سلیقه و ذائقه تان می توانید پودر نارگیل را هم با رنگ خوراکی مخلوط نموده و برای تزئین به کار ببرید. تنها دقت داشته باشید که رنگ پودر نارگیل بر خلاف رنگ مارشمالوهایتان باشد.

نگه داری مارشمالو با ژلاتین

مارشمالو از آن دسته تنقلاتی است که باید در سریع ترین زمان ممکن خورده گردد تا حالت و ظاهر آن حفظ گردد. اگر مارشمالوها را باید طولانی مدت نگه دارید حتما آن ها را کامل در پودر نارگیل بغلتانید. سپس داخل ظرف دربسته بچینید. روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید. سپس داخل یخچال قرار دهید. با این کار مارشمالوها را یک هفته تا یک ماه می توانید نگه دارید.

دستور تهیه مارشمالو رنگارنگ

مارشمالو یکی از برترین تنقلات برای پذیرایی در جشن ها به ویژه تولدها به شمار میرود. پس چه بهتر که آن را رنگارنگ درست کنید. برای تهیه مارشمالو رنگارنگ باید از چند رنگ ژله بهره ببرید. لایه اول را بریزید. زمان دهید تا خودش را بگیرد. سپس لایه بعدی را دست نموده و بریزید. این کار را تا جایی که دوست دارید، ادامه دهید. فقط دقت داشته باشید که مابین لایه ها، پودر نارگیل نریزید. تنها باید زیر لایه اول و روی لایه آخر بریزید. در آخر آن که 20 دقیقه برای گرفتن لایه ها کافی است. یکی دیگر از تنقلاتی که بچه ها در تولدها بسیار به آن علاقه دارند ژله است پس از طرز تهیه ژله بستنی چند لایه غافل نشوید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 6 آذر 1403 بروزرسانی: 6 آذر 1403 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 2663

به "طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین به سبک قنادی و بازار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارشمالو با ژلاتین به سبک قنادی و بازار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید