طرز تهیه حمص پاپریکا؛ طعم تازه و متفاوت

به گزارش تور گرجستان ارزان، حمص یکی از دیپ ها و پیش غذاهای پرطرفدار در خاورمیانه است که البته محبوبیت جهانی دارد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه حمص پاپریکا را به شما آموزش دهیم. در این دستور پخت، با اضافه کردن دو مواد اولیه نو، طعم حمص را متفاوت تر نموده ایم.

طرز تهیه حمص پاپریکا؛ طعم تازه و متفاوت

مواد لازم

مواداندازه
فلفل دلمه ای قرمز2 عدد
آب لیمو ترش بزرگنصف عدد
سیرنصف یک بوته
نخودیک ونیم پیمانه
اردهیک چهارم پیمانه
روغن زیتونیک پنجم پیمانه
پاپریکای دودییک قاشق چای خوری
نمکبه اندازه لازم
فلفل سیاهبه اندازه لازم

مناسب برای: 3 نفر

زمان پخت: 20 دقیقه

طرز تهیه حمص پاپریکا

    1. در ابتدا دو عدد فلفل دلمه ای قرمز را از وسط برش داده و داخل سینه فر بچینید. قسمت بالای نصف یک بوته سیر را هم برش بزنید و کمی روغن زیتون و اندازهی فلفل سیاه و نمک بزنید و داخل فویل بپیچید. بوته سیر راهم کنار فلفل ها قرار دهید. روی فلفل ها هم کمی روغن زیتون بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید تا فلفل ها گریل شده و سیر هم کاملا بپزد.
    2. یک ونیم پیمانه نخود را از یک شب قبل خیس کنید و برای 2 الی 3 ساعت داخل آب بپزید. زمانی که نخودها کامل پختند، اندازهی آب داغ روی نخودها ریخته و پوست آن ها را جدا کنید. (آب داغ باعث می گردد پوست نخودها خیلی راحت جدا گردد).
    3. نخودهای پوست گرفته شده را داخل کاسه خرد کن بریزید. پوست فلفل های پخته شده را جدا نموده و فیله پاپریکا را به همراه سیر پخته شده به نخودها اضافه کنید. یک چهارم پیمانه ارده، یک قاشق چای خوری پاپریکای دودی، یک پنجم پیمانه روغن زیتون، اندازهی فلفل سیاه و نمک و آب نصف لیمو ترش تازه را داخل خرد کن بریزید.
    4. تمام مواد را باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. می توانید کمی آب و یا آب نخود هم به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. بعلاوه می توانید به دلخواه کمی زیره سبز هم به حمص خود اضافه کنید. حُمص را با روغن زیتون و پاپریکا سرو کنید و می توانید در کنار آن نان و انواع سبزیجات هم قرار دهید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 8 اردیبهشت 1404 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 2716

به "طرز تهیه حمص پاپریکا؛ طعم تازه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حمص پاپریکا؛ طعم تازه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید