طرز تهیه آب دوغ خیار خنک و خوشمزه ، سریع و آسان

به گزارش تور گرجستان ارزان، آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبک است که براحتی هضم می شود و به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می کاهد

طرز تهیه آب دوغ خیار خنک و خوشمزه ، سریع و آسان

به گزارش تور گرجستان ارزان به نقل از نمناک

مواد لازم:

شیر 1 پیمانه

خامه نصف پیمانه

تربچه خرد شده 4 الی 5 عدد

گردوی خرد شده نگینی 10 الی 12 عدد کامل

سیزی خشک معطر (نعناع ، جعفری ،ترخون، مرزه ، ریحون) 2 الی 3 قاشق غذا خوری

خیار خرد شده نگینی 4 الی 5 عدد

پیازچه خرد شده نگینی 2 عدد

نمک و فلفل به میزان دلخواه

کشمش پلویی 1 پیمانه

ماست 4 پیمانه

سبزی تازه خرد شده شامل پونه , ریحون و نعناع تازه ویا هر سبزی معطر دیگری

دوغ ترش 1 لیتر

طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه

در ظرف مناسبی شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم .ابتدا ماست را به همراه خیارخرد شده باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم و بعد به ترتیب بقیه مواد را با هم مخلوط میکنیم و به همراه ماست و خیار کاملا هم میزنیم. فقط بهتر است پیاز چه خرد شده را موقعه سرو غذا مخلوط کنید تا ممکن است آب بندازد و در بقیه مواد لیز شود و حالت خوش آینده در غذا پیدا نکند.

مخلوط آب دو خیار را به مدت 1 ساعت در بیرون یخچال نگه میداریم تا ترش تر و جا افتاده تر شود. اگر هنگام خوردن دوست داشتید خنک تر باشد میتوانید به مدت نیم ساعت در داخل یخچال گه دارید ولی برای خنکیش اصلا قالب یخ به اون اضافه نکنید چون ممکن است مزه آب پیدا کند .

حتما هم برای خوردن آب دو خیار از نان خشک استفاده کنید چون نان تازه داخل مواد خمیر میشود و طعم آن را خوشمزه نمیکند .

هنگاماضافه کردن نان خشک می توانید پیازچه های خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه نان خشک و پیاز چه در مواد بماند و بعد میل کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 دی 1399 بروزرسانی: 12 دی 1399 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 1655

به "طرز تهیه آب دوغ خیار خنک و خوشمزه ، سریع و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آب دوغ خیار خنک و خوشمزه ، سریع و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید