6 خوراکی طبیعی ضد پیری

به گزارش تور گرجستان ارزان، به نقل از المیادین، متخصصان حوزه غذا و بهداشت، اعلام کردند 6 ماده غذایی وجود دارد که به وسیله بعضی عناصر خود که عمدتا در فرآیند های ظریف سلول های انسانی دخیل هستند، فرایند پیری پس از پنجاه سالگی را به تاخیر می اندازند.

6 خوراکی طبیعی ضد پیری

اکسیر زندگی یا چشمه جوانی فقط افسانه هایی است که در رمان ها و داستان های فانتزی منتشر شده است؛ به گونه ای که همه دانشمندان عدم امکان متوقف کردن فرایند پیری را تأیید می نمایند، اما علم به وسیله بعضی از اسرار در خصوص احتمال دور زدن و کند کردن فرایند پیری صحبت می نماید.

بیشتر مطالعات تأیید نموده اند که کیفیت غذا هایی که به بدن ما وارد می شوند یا رژیم غذایی ما به وسیله وجود تعدادی عنصر در داخل خود که عمدتا در فرآیند های ظریف سلول های انسانی دخیل هستند، به طریقی بر بدن ما تأثیر می گذارد.

مجله eatthis، متخصص در زمینه غذا و بهداشت، مجموعه ای از نظرات متخصصان حوزه غذا و بهداشت را جمع آوری نموده است که از وجود 6 ماده غذایی که پس از 50 سالگی پیری را به تأخیر می اندازند خبر داده اند.

آووکادو؛ چربی ضد پیری

لورا بوراک متخصص تغذیه تأکید می نماید افرادی که در پی دست یابی بدن مناسب در دوره کهنسالی هستند، آووکادو ممکن است یک افزودنی فوق العاده برای زندگی روزمره آن ها باشد.

وی توضیح داد که آووکادو سرشار از چربی های مفید برای قلب، فیبر، ویتامین های گروه B، پتاسیم و دیگر ویتامین ها است.

به نظر می رسد، آووکادو نه تنها در محافظت روزانه ما برای جلوگیری از فرایند پیری اجتناب ناپذیر مفید است، بلکه بسیار خوشمزه است، خوشبختی به همراه می آورد و جمله معروف انسان های خوشبخت تر عمر طولانی تر را تقویت می نمایند.

ملیسا میتری دیگر متخصص تغذیه هم اشاره نموده است که آووکادو با پوست روشن ارتباط دارد و ادامه می دهد: این میوه منبع فراوانی از لیپید های ضد التهاب است که باعث ایجاد پوستی صاف، درخشان و شفاف می گردد و بعلاوه غنی (از ویتامین A) است که ممکن است به بدن یاری کند تا از سلول های مرده پوست خلاص گردد.

ماهی های چرب

طبق این مقاله، مطالعات ثابت نموده است که بعضی از انواع ماهی ها که حاوی اندازه زیادی اسید های چرب شگفت انگیز امگا 3 هستند مانند ماهی آزاد و شاه ماهی به کاهش التهاب پوستی که در سنین بالا رخ می دهد یاری می نمایند و بعلاوه با آلزایمر مقابله می نمایند.

چندین تحقیق نشان می دهد که ماهی های چرب توانایی کند کردن و گاهی جلوگیری از علائم آلزایمر در بیماران مسن را دارند.

مقاله منتشر شده در مجله علمی PLEFA حاکی از آن است که رژیم غذایی غنی از اسید های چرب امگا 3 می تواند در واقع خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

بلوبری

ویتامین A موجود در بلوبری یا توت آبی، توانایی پوست ما را در حفظ خاصیت ارتجاعی و مقابله با التهاب سلول هایش افزایش می دهد. میتری می گوید: بلوبری منبع غنی از ویتامین های A و C است که می توان التهاب را که منجر به آسیب و پیری پوست می گردد، کاهش دهد.

این متخصص می افزاید: بلوبری بعلاوه دارای آنتی اکسیدان های خاصی به نام آنتوسیانین است که ممکن است با کاهش التهاب کلی بدن از پوست محافظت کند.

سبزیجات برگ دار

سبزیجات برگ دار مانند کلم پیچ یا اسفناج به کاهش سرعت پیری در افراد بالای 50 سال یاری می نماید. مری راگلز متخصص خالق راهنمای آغاز سریع Whole Foods، می گوید: غذا هایی که مقادیر زیادی مواد مغذی و ترکیبات ضد التهابی را فراهم می نمایند ضد پیری هستند، زیرا این ترکیبات از سلول ها و DNA ما محافظت می نمایند.

این متخصص ادامه می دهد: کاهو از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و سایر ترکیبات فعال زیستی است و بعلاوه دوز زیادی از ترکیبات ضد پیری را در اختیار بدن قرار می دهد.

روغن زیتون

طبق این مقاله، روغن زیتون بیشتر از یک اسید چرب اشباع نشده به نام اسید اولئیک تشکیل شده است؛ بنابراین زیتون با افزایش سن، یک قسمت مهم از رژیم غذایی سالم است.

بوراک می گوید: روغن زیتون به اسم یک ماده اصلی عمده در رژیم های غذایی مناطقی از دنیا که مردم آن بیشترین عمر را دارند، مورد مطالعه عمیق قرار گرفته است.

یکی از دلایل مفید بودن روغن زیتون در مبارزه با پیری پوست این است که ترکیبات آن بعضی از ترکیبات موجود در پوست را تقلید می نماید. راگلز می گوید: غشای سلولی ما از اسید های چرب درست شده مانند اسید های چرب تهیه شده به وسیله روغن زیتون. سلول ها دائماً در حال تتازه هستند و برای فراوری سلول های سالم تازه به یک منبع اسید های چرب منظم احتیاج دارند.

آجیل

آجیل هم افزودنی های خوبی برای رژیم غذایی ضد پیری دارد. بوراک می گوید: آجیل و تخمه ها غذا های گیاهی غنی از اسید های چرب امگا 3 و ویتامین E برای قلب هستند که می توانند برای ترمیم آسیب های پوستی مفید باشند.

طبق یک تحقیق فرانسوی در سال 2009 در خصوص ویتامین E (موجود در آجیل) و جمعیت مسن، معین شد که این ویتامین التهابات را کاهش می دهد، عملکرد سیستم ایمنی بدن ما سوخت و ساز بدن را با افزایش سن بهبود می بخشد.

منبع: همگردی
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 2072

به "6 خوراکی طبیعی ضد پیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 خوراکی طبیعی ضد پیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید