چند نکته درباره مصرف دو میوه آبدار تابستانی

به گزارش تور گرجستان ارزان، میزان/ فرزاد شیدفر در مورد خواص و مضرات هندوانه و طالبی اعلام کرد: هندوانه و طالبی میوه هایی هستند که آب فروانی دارند و بیشتر افراد می توانند از آنها استفاده می نمایند و مصرف آنها مشکل چندانی ایجاد نمی کند.

چند نکته درباره مصرف دو میوه آبدار تابستانی

وی با اشاره به اینکه افراد دارای شرایط خاص باید مصرف این دو میوه را محدود کنند، ادامه داد: به طور کلی مصرف این دو میوه برای افراد سالم به ویژه در فصل تابستان توصیه می گردد، چرا که هندوانه سزشار از پتاسیم و ویتاین های آ، سی و بی است.

این متخصص تغذیه ضمن اشاره به اینکه مصرف آب هندوانه به ویژه در فصل گرما سبب بالارفتن ذخیره آب بدن و جلوگیری از تشنگی و گرمازدگی می گردد، اضافه کرد: هندوانه و طالبی دارای ویتامین ها و مواد معدنی فراوانی هستند که مصرف آنها سبب رسیدن مواد مورد نیار به بدن می گردد.

شیدفر در خصوص عوارض مصرف این میوه برای افراد مبتلا به دیابت گفت: این افراد باید از مصرف زیاد خوراکی هایی نظیر موز، آناناس، انبه و کشمش که قند فراوانی دارند، پرهز کنند، اما به دلیل اینکه بیشتر حجم هنداونه از آب تشکیل شده است و میزان قند موجود در آن زیاد نیست مصرف به اندزه این میوه برای افراد مبتلا به دیابت مشکل چندانی ایجاد نمی کند، اما این افراد باید این میوه را به اندازه مصرف کنند و از خوردن بی رویه آن خودداری کنند.

وی با بیان اینکه مصرف پتاسیم و فسفر برای بعضی از بیمران کلیوی مضر است، متذکر شد: از آنجایی که این بیماران در مصرف آب محدودیت دارند، باید در استفاده این میوه ها احتیاط کنند و حتما در خصوص میزان مصرف آن با پزشک خود و کارشناس تغذیه مشورت کنند، چرا که بیماری های کلیوی انواع مختلفی دارد و هر کدام از آنها شمال دستور العمل های تغذیه ای متفاوتی در خصوص میزان آب مصرفی، اندازه پروتئین دریافتی و میزان انرژی مصرفی مورد احتیاج هستند.

منبع: همگردی
انتشار: 10 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 1398

به "چند نکته درباره مصرف دو میوه آبدار تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند نکته درباره مصرف دو میوه آبدار تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید