پروتز سینه باعث ابتلا به سرطان می گردد؟

به گزارش تور گرجستان ارزان، رییس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی با اشاره به اینکه پروتز سینه سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان نمی گردد، گفت: در بیمارانی که مبتلا به سرطان سینه بوده و عضو آنها تخلیه شده، یک سال پس از درمان، می توان برای آنها از پروتز سینه استفاده کرد.

پروتز سینه باعث ابتلا به سرطان می گردد؟

به گزارش تور گرجستان ارزان، علی بیژنی در آستانه برگزاری دومین کنگره بین المللی جراحان پلاستیک و زیبایی در مورد پروتز سینه گفت: در گذشته برخی از منابع اعلام می کردند که انجام پروتز سینه می تواند سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان در سینه گردد؛ در حالی که امروزه معین شده تفاوتی میان درصد احتمال ابتلا به سرطان سینه در میان افرادی که پروتز سینه انجام داده یا نداده اند، نیست.

رییس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ادامه داد: پروتز سینه تاثیری در شیردهی نخواهد داشت و پروتزهای استفاده شده نیز داخلی نبوده و از کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه، انگلیس، برزیل و ژاپن است که قیمتی حدود 3.5 تا 4 میلیون دارد. همچنین هزینه این جراحی زیبایی منطبق با تعرفه های اعلام شده در بخش خصوصی و دولتی است.

وی اضافه کرد: بیمارانی که مبتلا به سرطان بوده و سینه آنها تخلیه شده است یک سال پس از درمان می توانند در صورتی که این سرطان در آنها عود نداشته باشد، از پروتز سینه برای آنها استفاده کرد.

رییس انجن جراحان پلاستیک و زیبایی تاکید نمود: افراد می توانند پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی را به وسیله مراجعه به انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، سازمان نظام پزشکی و سایت وزارت بهداشت پیدا نموده و پس از آن برای جراحی و انتخاب پزشک خود اقدام نمایند.

بنابر اعلام روابط عمومی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، دومین کنگره بین المللی بزرگان جراحی پلاستیک با حضور اساتید بین المللی و صاحب نظران داخل کشور از 22 تا 23 آبان ماه برگزار می گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 8 اسفند 1397 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 142

به "پروتز سینه باعث ابتلا به سرطان می گردد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پروتز سینه باعث ابتلا به سرطان می گردد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید