نرخ جدید کرایه تاکسی از اردیبهشت اعمال می گردد

به گزارش تور گرجستان ارزان، خبرنگاران آنلاین:مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران گفت: سال جاری برای اولین بار افزایش نرخ کرایه تاکسی قبل از سال جدید مصوب و تائید شده است و در اردیبهشت ماه اجرا می گردد.

نرخ جدید کرایه تاکسی از اردیبهشت اعمال می گردد

علیرضا قنادان در گفت وگو با شهرنوشت با بیان این مطلب عنوان نمود: هر سال اعمال نرخ جدید کرایه تاکسی ها با تأخیر انجام می شد، اما خوشبختانه سال جاری با هماهنگی های قبلی، نرخ های جدید به تصویب شورای اسلامی و تائید فرمانداری رسیده است. بنابراین سال جاری اجرای نرخ جدید با مسائل سال های گذشته روبرو نخواهد شد.

او اضافه نمود: مقدمات چاپ برچسب های کرایه تاکسی ها اجرا شده است و به محض اعلام نرخ تورم از سوی مرکز آمار ایران، کرایه تاکسی ها تا آخر فروردین روی برچسب ها چاپ و نرخ های جدید عملیاتی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران با اشاره به افزایش میزان افزایش نرخ کرایه تاکسی ها در سال 98 گفت: سال جاری برای این که افزایش نرخ کرایه تاکسی ها عادلانه باشد به طوری که نه فشاری بر مردم و نه اجحافی در حق تاکسیرانان بشود، افزایش کرایه بر اساس نرخ تورم خاتمه سال 97 خواهد بود.

او در خاتمه از توسعه پرداخت الکترونیک در سال 98 اطلاع داد و گفت: در حال حاضر بیش از 60 درصد تاکسی های خطی به سیستم پرداخت الکترونیک متصل شده اند که سال جاری توسعه آن در دستور کار خواهد بود.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 14 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 405

به "نرخ جدید کرایه تاکسی از اردیبهشت اعمال می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نرخ جدید کرایه تاکسی از اردیبهشت اعمال می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید