رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو

به گزارش تور گرجستان ارزان، بادمجان همیشه طرفدارای خود را داشته و تعداد طرفدارای آن کم نیستند. از طرف دیگر بیکن هم دارای هواداران زیادی است. بنابراین ترکیب این دو ماده غذایی باید مورد استقبال قرار بگیرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو را در اختیار شما قرار خواهیم داد. امیدواریم این غذا را تهیه و از آن لذت ببرید.

رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو

مواد لازم برای تهیه رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم مرغ دودی سولیکو

  • 1 بسته ژامبون مرغ دودی
  • یک دوک بسته بیکن ایرلندی سولیکو
  • 3 عدد بادمجان قلمی
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • 300 گرم پنیر ریکوتا (خامه ای)
  • یک دوم پیمانه پنیر پارمسان رنده گردیده
  • پودر زیره و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم مرغ دودی سولیکو

سه عدد بادمجان قلمی را بشویید و آن ها را به صورت طولی و نازک ورقه کنید. سپس آن ها را به مدت یک ربع در محلول آب و نمک بخیسانید. بعد گذشت از این مدت خشک شان کنید و در تابه رژیمی چرب گردیده با روغن زیتون گریل کنید و بپزید.

در این فاصله در تابه ای، 300 گرم پنیر ریکوتا (خامه ای) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبون مرغ دودی سولیکو را خرد نموده و به همراه کمی پودر زیره، پودر سیر و نصف پیمانه پودر پنیر پارمسان به صورت مرتب هم بزنید تا مثل سس یکنواخت و غلیظ شوند.

از این مواد روی هر ورقه بادمجان کباب گردیده بریزید و بادمجان را رول کنید. سپس یک برش بیکن ایرلندی سولیکو اطراف هر رول پیچیده و با یک خلال دندان آن را ثابت کنید و در فر قرار دهید تا زمانی که بیکن ایرلندیها کاملا گریل شوند.بعد از آماده کردن همه رول ها آن ها را در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با برگ تازه نعنا تزیین نموده و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 20 اسفند 1397 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 169

به "رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید