ترفندهای نگهداری و مصرف غذای نذری

به گزارش تور گرجستان ارزان، غذاهای نذری خیلی خوشمزه هستند و گاهی زیاده روی در مصرف آن ها ممکن است شما را دچار عوارض ناشی از مصرف بیش از حد آن کند.

ترفندهای نگهداری و مصرف غذای نذری

این روزها که غذای نذری بیشتر در بین عزاداران و مردم پخش می شود شاید بد نباشد که چند نکته را بیشتر بدانیم تا بعضی موارد برایمان ساده تر شود. از روش درست مصرف کردن آن گرفته تا روش های صحیح نگهداری غذا داخل یخچال. با خبرنگاران همراه باشید تا چند نکته درباره خوردن غذای نذری را یاد بگیرید.

چند نکته درباره خوردن غذای نذری

احساس پری معده بعد از خوردن غذای نذری

معمولا غذاهای نذری، چرب هستند و احساس سنگینی و پری پس از خوردن آن ها به ما دست می دهد. بنابراین در خوردن این غذاها زیاده روی نکنید و در صورت امکان، یک عدد لیمو همراه خود داشته باشید تا آن را روی غذایتان بچکانید.

نوشیدن یک لیوان چای رقیق یا یک لیوان آب میوه حاوی ویتامین C، مانند آب پرتقال یا لیموشیرین، 20 دقیقه پس از خوردن غذای نذری یا به محض رسیدن به منزل، می تواند احساس پری و سنگینی را از بین ببرد و تا حدی هم آثار مخرب مصرف غذای چرب را در بدنتان خنثی کند.

نکات مفید درباره غذای نذری

در صورت امکان در کنار غذای نذری، از خوردن سالاد یا سبزی های تازه هم غافل نمانید. برای حفظ سلامت خود، خانواده و محیط زیست هم که شده، برای گرفتن غذای نذری، یک ظرف مناسب همراه خود ببرید تا مجبور به دریافت غذا با ظرف های یک بار مصرف پلاستیکی نشوید.

چه مقدار غذای نذری مصرف کنیم؟

غذاهای نذری، چرب و گاهی شور هستند و در بیشتر مواقع با روغن های جامد و مضر طبخ می شوند. مصرف بیش از مقدار این غذاها می تواند سلامت قلب را به خطر بیندازد و باعث بالا رفتن فشار خونمان هم بشود بنابراین فقط به مقدار نیاز یک وعده غذایی خود یا خانواده تان، غذای نذری بگیرید و از انبار کردن آن داخل یخچال، خودداری کنید.

نگهداری غذای نذری در یخچال

اگر غذای نذری تان زیاد آمد، می توانید آن را حداقل یک تا دو روز داخل یخچال یا 4-3 روز داخل فریزر نگهداری کنید. نگه داشتن بیشتر از این مدت غذای نذری باعث بدطعم شدن آن می شود.

استفاده از ظروف یک بار مصرف

برای اینکه با قاشق های پلاستیکی یک بار مصرف، غذای داغ نذری را نخورید و امکان ابتلا به سرطان یا آسیب رساندن به محیط زیست را افزایش ندهید، قاشق و چنگال استیل سبک داخل کیفتان بگذارید و برای خوردن غذا از آن ها استفاده کنید.

از دوغ یا حتی آب به جای نوشابه های گازدار، به عنوان نوشیدنی در کنار غذای نذری استفاده کنید. اگر به غذاهای نذری علاقه دارید، طرز تهیه خورشت قیمه نذری را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن نکات بیشتر درباره غذای نذری مهم ترین فوت وفن های پخت غذای نذری را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 16 مرداد 1401 بروزرسانی: 16 مرداد 1401 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 2408

به "ترفندهای نگهداری و مصرف غذای نذری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای نگهداری و مصرف غذای نذری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید