توفو پنیری که می تواند جای گوشت و مرغ را برای گیاه خواران بگیرد

به گزارش تور گرجستان ارزان، توفو پنیری است که از دلمه بستن شیر سویا درست می گردد و آن قدر خواص و ویتامین دارد که می تواند حداقل هفته ای یک بار خودش را در برنامه غذایی گوشت خواران جا بدهد. از پیشگیری از ابتلا به سرطان های پروستات و سینه گرفته تا یاری به کاهش قند خون و درمان کلسترول. علاوه بر این گفته می گردد این پنیر برای جوان سازی پوست و مو، درمان ریزش مو، کاهش بیماری های مزمن کلیه، پوکی استخوان، تقویت حافظه، کم خونی، لاغری و کاهش وزن و .. کاربرد دارد و برترین منبع گیاهی پروتئین است. به همین علت است که گفته می گردد می تواند جای گوشت و مرغ را بگیرد و خودش را در برنامه غذایی گوشت خوارها بگنجاند.

توفو پنیری که می تواند جای گوشت و مرغ را برای گیاه خواران بگیرد

چند نوع توفو داریم؟

توفو به تنهای مزه خاصی ندارد و باید متناسب با غذایی که درست می کنیم آن را مزه دار کنیم؛ از این پنیر برای تهیه انواع غذا از جمله توفو سوخاری، توفو سرخ نموده، خوراک توفو با سبزیجات، سوپ سبزیجات با توفو، سالاد، املت، سوسیس و همبرگر توفو استفاده کرد. حتی برای درست کردن شیرینی و دسر هم از توفو استفاده می گردد. این پنیر انواع مختلفی دارد که متناسب با نوع آن باید در انواع غذاها استفاده گردد.

توفو صاف و نرم: به اسم توفو ژاپنی شناخته می گردد و مقادیر بالایی آب دارد. از این نوع توفو برای تهیه انواع کوکی، پودینگ، شیرینی، اسموتی و دسر استفاده می گردد

توفو سخت: دارای یک بافت اسفنجی است و آن را به صورت کبابی و سرخ شده استفاده می نمایند. بهتر است قبل از مصرف آن را مرینیت کنید.

توفو دودی: بیشتر به صورت خام استفاده می گردد و با آن سالاد درست می نمایند.

توفو تخمیر شده: برای تهیه خوراک سبزیجات و در کنار برنج و فرنی استفاده می گردد.

توفو ابریشمی: بیشتری میزان رطوبت را دارد و برترین گزینه برای درست کردن دسرهای کم کالری و پودینگ ها است.

توفو ورقه ای: برای درست کردن رول های غذایی، نودل و انواع دیگر غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه خورشت بامیه؛ غذای خاکستری!

طرز تهیه همبرگر خانگی؛ برترین برگر را با دست پخت خودتان امتحان کنید

بدون خوردن این غذاها از رشت برنگردید!

اگر شامل این گروه ها می شوید، بیخیال خوردن توفو شوید!

اگر سابقه سنگ کلیه اگزالاتی دارید، نباید سویا مصرف کنید زیرا سویا میزان زیادی اگزالات دارد. علاوه بر این زنان باردار و زنانی که تومورهای حساس به استروژن در سینه خود دارند هم نباید سویا مصرف نمایند. پیشنهاد می گردد که به بچه ها هم بیشتر از یک میزان منطقی، از این پنیر داده نگردد.

طرز تهیه یک کتلت با پنیر توفو

همانطور که پیش از این گفته شد، از این پنیر می گردد در انواع غذاها استفاده کرد. یکی از این غذاها کتلت توفو است که خبرنگاران زندگی به چگونگی و طرز تهیه پخت آن پرداخته است.

مواد لازم:

پیاز رنده شده: دو عدد

جعفری: به میزان دلخواه

پودر سوخاری: 100 گرم

خردل: تا 4 قاشق چای خوری

توفو: 300 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه و پودر سیر: به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا جعفری خرد شده و پیاز رنده شده را با هم مخلوط می کنیم و پنیر توفو را به مخلوط اضافه و له می کنیم.

2. نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و سس خردل را به مخلوط اضافه می کنیم.

3. پودر سوخاری را هم اضافه می کنیم و پس از اینکه مخلوط کاملا یک دست شد، در میزان های دلخواه آن را سرخ می کنیم.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 2074

به "توفو پنیری که می تواند جای گوشت و مرغ را برای گیاه خواران بگیرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توفو پنیری که می تواند جای گوشت و مرغ را برای گیاه خواران بگیرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید