طرز تهیه کباب تابه ای با سویا و گوشت به سبک بازاری
به گزارش تور گرجستان ارزان، سویا جایگزین و همراه مناسبی برای گوشت است و می تواند به شما در کم کردن مصرف گوشت و بعلاوه هزینه هایتان یاری کند. سویا سرشار از پروتئین، آهن و فیبر است و می تواند یک وعده غذایی سالم و مغذی باشد. بنابراین خوب است این بار کباب تابه ای خود را با ترکیب گوشت و سویا تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کباب تابه ای ساده و طرز تهیه کباب مرغ تابه ای را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای با سویا و گوشت را آنالیز خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای با سویا و گوشت
- گوشت چرخ نموده (مخلوط گوسفندی و گوساله) 200 گرم
- سویا 300 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد
- سیر 2-3 حبه
- ادویه های مناسب به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کباب تابه ای با سویا و گوشت
1. خیساندن سویا در آب و آبکش کردن آن
اولین مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای با سویا و گوشت این است که سویا را به مدت 30 دقیقه در آب داغ بخیسانید تا نرم گردد. بعد که خوب نرم شد آن را آبکش کنید و خوب با دستتان آبش را بگیرید. این کار باعث می گردد کباب تابه ای شما سفت و خشک نگردد
2. تهیه مایه کباب تابه ای
اکنون پیاز و سیر را به همراه سویا و گوشت چرخ نموده داخل مخلوط کن بریزید و اجازه دهید مواد خوب با هم مخلوط شوند. بعد مایه گوشتی به دست آمده را داخل کیسه فریزر بریزد و خوب با دست صاف کنید و با چاقو به مقدار دلخواه کمی برش دهید. در نهایت آن را داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. این کار باعث می گردد کباب شما انسجام بیشتری پیدا کند و هنگام پخت کمتر وا برود.
3. سرخ کردن کباب تابه ای گوشت و سویا
در آخرین مرحله مایه گوشتی فریز شده را از یخچال در آورید و تکه ها را از کیسه خارج کنید. داخل ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید وقتی داغ شد تکه های کباب تابه ای را داخل آن بگذارید تا سرخ گردد. وقتی یک روی آن ها سرخ شد، آن ها را برگردانید تا روی دیگر کباب هم سرخ گردد. این کباب خوشمزه را می توانید با خیارشور، گوجه و سس به شکل ساندویچ میل کنید. نوش جان!
نکات تکمیلی برای تهیه کباب تابه ای
تهیه و پخت کباب تابه ای کار ساده ای است فقط کافی است نکات و فوت وفن های لازم برای مخلوط کردن مواد این غذا برای جلوگیری آن در هنگام پخت را به همراه نکات دیگر بدانید.
تهیه کباب تابه ای با انواع گوشت
اگر به هر دلیلی نمی خواهید گوشت قرمز استفاده کنید می توانید گوشت چرخ نموده مرغ را جایگزین کنید. طرز تهیه کباب تابه ای مرغ را در کتاب کاله بخوانید. البته یادتان باشد می توانید از ترکیب گوشت چرخ نموده قرمز و مرغ هم برای تهیه این غذا استفاده کنید. طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت و مرغ را هعم می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.
نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن کباب تابه ای
برای این که کباب تابه ای شما وا نرود باید به نکات زیر دقت کنید:
- خیساندن و آبگیری: سویا را به مدت 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید و سپس آب آن را به طور کامل بگیرید. این کار باعث می گردد سویا آب اضافی خود را جذب کند و در هنگام پخت وا نرود.
- یخ زدن مایه کباب: می توانید مایه کباب تابه ای را به مدت 30 دقیقه تا 24 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. این کار باعث می گردد کباب شما انسجام بیشتری پیدا کند و هنگام پخت کمتر وا برود.
- اضافه کردن تخم مرغ یا سیب زمینی (اختیاری): می توانید یک عدد تخم مرغ یا سیب زمینی به مایه کباب اضافه کنید. تخم مرغ به انسجام مایه کباب یاری می نماید و از وا رفتن آن جلوگیری می نماید. طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.
افزایش طعم و عطر کباب تابه ای با سویا
با توجه به این که مزه دار کردن گوشت و سویا کار مهمی است خوب است برای آن که کباب تابه ای شما خوشمزه تر و خوش عطرتر باشد حتما به مقدار کافی به مایه آن ادویه از جمله فلفل سیاه، پودر پاپریکا و حتی زعفران اضافه کنید. البته اضافه کردن سبزیجات معطر مثل جعفری، گشنیز هم می تواند به بهبود طعم این غذا یاری کند.
البته یادتان باشد می توانید کباب تابه ای را در سرانجام با گوجه یا سس گوجه کمی بپزید تا طعم بهتری داشته باشد. طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه را در کتاب کاله با جزییات مطالعه کنید.
مزایای استفاده از سویا
استفاده از سویا در کنار گوشت چرخ نموده برای تهیه کباب تابه ای، علاوه بر افزایش ارزش غذایی مزایای زیر را دارد:
- کاهش مصرف گوشت: سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و می تواند به شما در کاهش مصرف گوشت و بعلاوه هزینه هایتان یاری کند.
- طعم و بافت: سویا طعم و بافت مشابهی با گوشت دارد و می تواند به خوبی در انواع غذاها به جای گوشت استفاده گردد.