افزایش 16.8 برابری ظرفیت فراوری خودروی سواری در 42 سال
به گزارش تور گرجستان ارزان، تهران (پانا) - آنالیز آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از فراوری 700 هزار و 800 دستگاه خودروی سواری از سوی کارخانجات داخلی از ابتدای سال جاری تا سرانجام دی ماه است.

این آمار در مقایسه با فراوری 615 هزار و 200 دستگاه خودروی سواری در 10 ماه سال 98 رشد 13.9 درصدی نشان می دهد.
فراوری وانت در این مدت با رشد 14 درصدی به 68 هزار و 298 دستگاه رسید.
فراوری اتوبوس، مینی بوس و ون تا انتها دی ماه در هم سنجی با پارسال با افت 9.7 درصدی همراه بود و به یک هزار و 537 دستگاه رسید.
برپایه این گزارش، در این مدت در بخش ماشین آلات کشاورزی نیز فراوری کارخانجات داخلی با رشد همراه بود، به طوری که 519 دستگاه کمباین و 17 هزار و 713 دستگاه تراکتور فراوری شد که به ترتیب رشد 44.2 درصدی و افزایش 13.6 درصدی داشته است.
آنالیز آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین حاکی از ایجاد ظرفیت 2 میلیون و 699 هزار دستگاهی در فراوری خودروی سواری تا انتها سال گذشته است. آماری که در مقایسه با ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی افزایش 16.8 برابری نشان می دهد.
در سال 57 و ابتدای انقلاب، خودروسازان داخلی فقط 160 هزار دستگاه خودرو فراوری می کردند.
این ظرفیت تا سال 92، یک میلیون و 900 هزار دستگاه بود. بر این اساس در هفت سال گذشته در دولت تدبیر و امید ظرفیت فراوری خودروی سواری رشد 42 درصدی داشته است.
برپایه این گزارش، ظرفیت فراوری خودروی سواری در انتها سال 96 به 2 میلیون و 214 هزار دستگاه و انتها سال 97 به 2 میلیون و 607 هزار دستگاه رسید.
منبع: خبرگزاری پانا