1187 مصدوم در حوادث نوروزی استان بوشهر
به گزارش تور گرجستان ارزان، خبرنگاران/بوشهر رئیس سازمان اورژانس 115 بوشهر گفت: از 25 اسفند تا به امروز به حدود هزار و 187 مصدوم حوادث در استان بوشهر خدمات دهی اجرا شده است.

دکتر عبدالرحیم دادجو با اعلام اینکه حوادث نوروزی استان بوشهر تا به امروز حدود 1187 مصدوم داشته، اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند سال گذشته شروع شده که تا سرانجام تعطیلات نوروزی سال جاری ادامه خواهد داشت.
وی از انجام هزار و 155 مأموریت از ابتدای اجرای این طرح تا 7 فروردین اطلاع داد و اضافه نمود: در این مأموریت ها به هزار و 187 مصدوم خدمات رسانی شده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد: در 385 مأموریت مربوط به حوادث ترافیکی خدمات دهی به 440 مصدوم ترافیکی انجام شده است.
وی اظهار داشت: طی این مدت 770 مأموریت نیز غیر ترافیکی بوده که طی آن 747 مصدوم خدمات لازم را دریافت نموده اند.
دادجو با اشاره به اینکه 268 نفر از مصدومان در محل درمان شده اند، ادامه داد: 442 نفر از مصدومان نیز برای ادامه درمان به بیمارستان ها منتقل شدند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث بوشهر از اعلام فوت 45 نفر در این مدت اطلاع داد و اضافه نمود: 37 مورد از فوتی ها مربوط به مأموریت های غیر ترافیکی و هشت مورد نیز مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا