جنگ هند و پاکستان به آب کشید
به گزارش تور گرجستان ارزان به نقل از راشاتودی، نارندرا مودی نخست وزیر هند، در این رابطه گفت: در هفتاد سال گذشته آب رودخانه هایی که متعلق به کشاورزان هاریانا بوده است وارد پاکستان می شده است اما دولت هند جریان این رودخانه ها به سوی پاکستان را مسدود خواهد نمود.

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.
مودی تاکید نمود: دولت هند هم اکنون در حال اجرایی کردن این تصمیم است. این آب متعلق به هند و کشاورزان هاریانا است.
پیش از نیز بعضی دیگر از مقامات هندی از لزوم قطع جریان آب رودخانه هایی که از این کشور به پاکستان می روند صحبت نموده بودند.
بر اساس این گزارش، هند پس از افزایش تنش بین دهلی نو و اسلام آباد پس از حمله تروریستی کشمیر که منجر به کشته شدن بیش از 40 نظامی این کشور شد، در نظر دارد برای فشار بر اسلام آباد از آب به عنوان سلاحی برای فشار حداکثری بر پاکستان استفاده کند.
منبع: خبرگزاری مهر