تجهیزات مزارع پرورش ماهی چهارمحال و بختیاری توسعه می یابد

به گزارش تور گرجستان ارزان، پرویز منصوری در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه تجهیزات مزارع پرورش ماهی استان چهارمحال و بختیاری توسعه می یابد، گفت: تمهیدات لازم برای بهره گیری تجهیزات جدید در مزارع استان چهارمحال و بختیاری فراهم شده است.

تجهیزات مزارع پرورش ماهی چهارمحال و بختیاری توسعه می یابد

وی بیان نمود: توسعه زیر ساخت ها و برق رسانی به مزارع پرورش ماهی در این استان از مهمترین اقدامات به شمار می رود.

مدیر شیلات وآبزیان سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری تاکید نمود: برق رسانی بیش از 70 مزرعه پرورش ماهی در این استان اجرا شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 400 مزرعه پرورش ماهی در این استان فعال است، بیان نمود: چهارمحال و بختیاری توانسته است رتبه اول فراوری ماهی سردآبی کشور را کسب کند.

مدیر شیلات وآبزیان سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری بیان نمود: سالانه بیش از 24 هزار تن ماهی در این استان فراوری می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 22 فروردین 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: georgiaro.ir شناسه مطلب: 315

به "تجهیزات مزارع پرورش ماهی چهارمحال و بختیاری توسعه می یابد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تجهیزات مزارع پرورش ماهی چهارمحال و بختیاری توسعه می یابد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید